Skip to main content

Quan es pinten moments íntims i la figura femenina esdevé motiu central de l’obra, els quadres es converteixen en un recull de situacions que conviden a l’espectador a compartir actituds personals dels personatges i si un vol,  a ésser-ne protagonista.
Amb una tècnica resolta magistralment, coneixedora dels secrets del dibuix de la figura i amb una pinzellada llarga i segura aquesta artista ens convida a descobrir situacions que van més enllà del propi quadre.
MONICA CASTANYS, quan la dona  pinta a la dona.
Descobreix-la.
Us convidem a la inauguració el proper divendres dia 14 d‘abril a les 7 de la tarda amb la presència de l’artista.

Sigueu-ne Benvinguts !!!
L’Arcada, Galeria d’Art
Telef. 972.35.15.35
www.galerialarcada.com
art@galerialarcada.com

Cuando se pintan momentos íntimos y la figura femenina se convierte motivo central de la obra, los cuadros se convierten en una recopilación de situaciones que invitan al espectador a compartir actitudes personales de los personajes y si uno quiere, ser su protagonista.
Con una técnica resuelta magistralmente, conocedora de los secretos del dibujo de la figura y con una pincelada larga y segura esta artista nos invita a descubrir situaciones que van más allá del propio cuadro.
MONICA CASTANYS, cuando la mujer pinta a la mujer.
Descúbrela.
Os invitamos a la inauguración el próximo viernes día 14 de abril a las 7 de la tarde con la presencia del artista. Durante el acto sortearemos 2 cuadros, 1 entre los clientes asistentes y el otro entre los socios del Fondo de Arte.


Sed Bienvenidos !!!