Inés Valls Fortuny

Artista plàstica contemporània amb seu a Barcelona, especialitzada en pintures abstractes inspirades en els elements de la natura i els sentiments que ens provoquen. La vida i l'amor. Calma i passió. Moviment i repòs.

A través del seu propi estil caracteritzat per la textura, una tècnica mixta sobre tela i l'ús del pigment en or i plata, busca instants precisos que recreen les vistes aèries dels oceans en moviment, tot esquitxant la sorra de platges salvatges, immersions en fons marins, la Lluna en la seva fase més màgica o fragments de cels rosats que evoquen l'eternitat.

A partir de la pura intuïció, sense planificar res, Valls Fortuny deixa que els pinzells i la paleta de colors la guiin per crear col·leccions vives, eternes, exclusives i suggerents a la recerca de l'equilibri i l'harmonia amb l'entorn. Més enllà de la decoració d'un espai, l’objectiu de l’artista catalana és transmetre emocions, despertar pensaments positius i submergir els que ho observen en un món de felicitat, amor, Pau i esperança a través de la pintura.

Este sitio web utiliza cookies para mejorar su experiencia. Para más información, consulte nuestra Política de Cookies