Arriba un rodamón de l’art, en Didier Lourenço, un artista que es desenvolupa tant be fent una obra sobre tela, sobre paper o un gravat o una litografia.
Un home que exposa des de Blanes, Barcelona, Madrid fins a Singapur passant per Hong Kong, Amsterdam, Karlsruhe, Brusel.les o Estrabourg…. Viatger on n’hi hagi, inquiet com el que més, innovador, original i colorista com el que no ha de deixar mai d’ésser un verdader artista.
Una obra en constant evolució que no et deixa indiferent,  ja que sempre et sorprèn. Cares, gent, homes i dones en bicicletes, flors, personatges que és confonen amb el fons del quadre, persones caminant, gats, sofàs….Color, textura i imaginació acompanyen a aquest interessant i internacional artista allà on va.
Gaudiu.la des del  16 de setembre fins el  13 d’octubre.
Hi esteu convidats !!
Veure presentació
_______________________________________________________________________________
Llega un viajero del arte, Didier Lourenço, un artista que se encuentra tan cómodo haciendo una obra sobre tela, sobre papel o un grabado o una litografía.
Un artista que expone desde Blanes, Barcelona, Madrid hasta Singapur pasando por Hong Kong, Ámsterdam, Karlsruhe, Bruselas o Estrasburgo…. Viajero donde los haya, inquieto como el que más, innovador, original y colorista como el que no debe dejar nunca de ser un verdadero artista.
Una obra en constante evolución que no te deja indiferente, ya que siempre te sorprende.  Caras, gente, hombres y mujeres en bicicletas, flores, personajes que se  confunden con el fondo del cuadro, personas caminando, gatos, sofás…. Color, textura e imaginación acompañan a este interesante e internacional artista allá donde va.
Queremos compartirla con vosotros des del 16 de septiembre hasta el 13 de octubre.
Estáis invitados!!
Ver presentación

________________________________________________________________________________
A traveler arrives of Art, Didier Lourenço, an artist who is so comfortable doing works on canvas, on paper or an engraving or a lithograph.
An artist who exposes from Blanes, Barcelona, Madrid to Singapore passing Hong Kong, Amsterdam, Karlsruhe, Brussels or Strasbourg …. Traveler, restless, innovative, original and colorful like that should never stop being a true artist.DIDIER LOURENÇO- personatges
Opening reception:
Friday Sept.16th 5.30-20.30h

See presentation