Skip to main content

Després de 30 anys de Galeria oberta ininterrompudament i veure milers d’obres de tots els estils imaginables, ens continua sorprenent la màgia del Realisme.
Guanyar a la mateixa realitat amb una tècnica precisa on el control de la matèria, el dibuix, el color i la llum, condueixen l’espectador a deixar-se seduir per qualsevol tema en un moment únic de comunicació que inconscientment et porta a formar part de l’obra.
Sensacions obertes sense més límit que el que et vulguis imposar recompensen i gratifiquen un subconscient permanentment ansiós de noves experiències.
A través dels treballs de set artistes experimentarem on acaba la realitat i comença la ficció d’aquesta disciplina..
Ells són Jaime Valero, Adrià Pina, Toni Becerra, Antonio Morano, Carlos Díaz, Coderch & Malavia i James Mathison..
Per vosaltres presentem aquesta exposició.
No us la perdreu !!
————-

Después de 30 años de Galería abierta ininterrumpidamente y ver miles de obras de todos los estilos imaginables, nos sigue sorprendiendo la magia del Realismo.

Ganar a la misma realidad con una técnica precisa donde el control de la materia, el dibujo, el color y la luz, conducen al espectador a dejarse seducir por cualquier tema en un momento único de comunicación que inconscientemente te lleva a formar parte de la obra.

Sensaciones abiertas sin más límite que el que te quieras imponer recompensan y gratifican un subconsciente permanentemente ansioso de nuevas experiencias.

A través de los trabajos de siete artistas experimentaremos donde termina la realidad y comienza la ficción de esta disciplina ..

Ellos son Jaime Valero, Adrià Pina, Toni Becerra, Antonio Morano, Carlos Díaz, Coderch & Malavia y James Mathison.

Para Vosotros!!