Skip to main content

Rebem amb curiositat l’obra de l’artista Menchu Uroz. És la seva primera exposició individual a la Galeria, hem tingut obra suelta però ara viurem el seu món artístic en plenitud.
Univers femení que darrera un rostre enigmàtic, ens proposa un joc visual on el que és real i l’imaginari es barregen en composicions equilibrades de games de colors suaus amb petits i mesurats tocs de vermells, que permeten a l’artista una llibertat creativa en el seu particular anàlisi pictòric de la personalitat femenina.
—————————
Recibimos con curiosidad la obra del artista Menchu Uroz. Es su primera exposición individual en la Galería, hemos tenido obra suelta pero ahora viviremos su mundo artístico en plenitud.
Universo femenino que detrás de un rostro enigmático, nos propone un juego visual donde lo real y lo imaginario se mezclan en composiciones equilibradas de gamas de colores suaves con
pequeños y medidos toques de rojos, que permiten al artista una libertad creativa en su particular análisis pictórico de la personalidad femenina.
—————————

www.galerialarcada.com