Skip to main content

Parlem de la natura que pinta en Josep Mª Solà, testimoni serè d’un món idíl·lic, bucòlic i lluny de ser malmès.
Contrallums, reflexes i transparències donen una harmonia recolzada per un gran dibuix i una gamma cromàtica fidel a una realitat serena magistralment treballada per aquest gran artista que atrapa llums i atura temps. La seva obra només transmet sensacions de pau i tranquil·litat i ens recorda el que massa sovint no sabem valorar.
Il·lusionats i convençuts tenim a punt el programa d’exposicions per l’any 2021 en el que celebrant els 30 anys de la Galeria seguirem fidels als criteris de qualitat, fidels als nostres artistes i fidels als nostres clients i amics.

………………….
Hablamos de la naturaleza que pinta Josep Mª Solà, testimonio sereno de un mundo idílico, bucólico y lejos de ser dañado.
Contraluces, reflejos y transparencias dan una armonía apoyada por un gran dibujo y una gama cromática fiel a una realidad serena magistralmente trabajada por este gran artista que atrapa luces y para el tiempo. Su obra solo transmite sensaciones de paz y tranquilidad y nos recuerda lo que demasiado a menudo no sabemos valorar.
Ilusionados y convencidos tenemos a punto el programa de exposiciones para el año 2021 en el que celebrando los 30 años de la Galería seguiremos fieles a los criterios de calidad, fieles a nuestros artistas y fieles a nuestros clientes y amigos.