Skip to main content

CAT.

Pinzellada decidida, valenta, sincera, lliure, oportuna i essencial en l’expressió que interpreta una realitat al voltant d’una figura femenina convertida en personatge principal d’una obra pictòrica treballada magistralment. Sorprèn l’espectador amb l’aparent senzillesa que resolt aspectes tècnics complexes d’aquesta gran coneixedora del dibuix i la pintura de la llum: MÒNICA CASTANYS.
Sigueu-ne Benvinguts!!

ES.

Pincelada decidida, valiente, sincera, libre, oportuna y esencial en la expresión que interpreta una realidad en el entorno de una figura femenina convertida en personaje principal de una obra pictórica trabajada magistralmente. Sorprende al espectador con la aparente sencillez que resuelve aspectos técnicos complejos esta gran conocedora del dibujo y la pintura de la luz: MÒNICA CASTANYS.
¡Sed Bienvenidos!!

ES.

Determined, brave, sincere, free, timely and essential brushstroke in the expression that interprets a reality in the environment of a female figure turned into the main character of a masterfully worked pictorial work by MÒNICA CASTANYS.

Be welcome !!