Skip to main content

Aquesta nova exposició “D’ESCULTURES I ESCULTORS” es una nova oportunitat per gaudir del volum, de les formes, de textures, dels diferents materials (ferro, marbre, fusta, bronze, acer inoxidable…..).
Hem sel.leccionat un ventall d’artistes com els ja coneguts Lluis Cera i el tàndem Coderch & Malavia , recuperarem a n’en Josep Bofill, artista amb qui vàrem treballar fa força temps enrere i que tindrem l’ocasió de veure les seves darreres creacions i us presentem a n’en James Mathison escultor internacional de llarg currículum, amb exposicions a molts països i que exposarà per primera vegada en aquest país i serà a la nostra galeria.
Us convidem a aquesta excel·lent sel.lecció i ens agradaria que no us perdéssiu la oportunitat de visitar-la i gaudir-la.
***********
Esta nueva exposición «DE ESCULTURAS Y ESCULTORES» es una nueva oportunidad para disfrutar del volumen, de las formas, de texturas, de los diferentes materiales (hierro, mármol, madera, bronce, acero inoxidable…..).
Hemos seleccionado un abanico de artistas como los ya conocidos Lluís Cera y el tándem Coderch & Malavia, recuperaremos a Josep Bofill, artista con quien trabajamos hace bastante tiempo atrás y que tendremos la ocasión de ver sus últimas creaciones y os presentamos a James Mathison, escultor internacional de largo curriculum con exposiciones en muchos países y que expondrá por primera vez en este país y será en nuestra galería.
****************************************
OF SCULPTURES AND SCULPTORS
Artists:
JOSEP BOFILL
LLUIS CERA
CODERCH & MALAVIA
JAMES MATHISON