Skip to main content

Amb aquesta exposició la galeria es torna punt de trobada de tots els qui agrada la pintura com exaltació de bellesa a la natura. Mil pinzellades que es transformen en llum donen a cada obra d’aquest genial artista la força plàstica d’un realisme extraordinari, que mes enllà de topics, honorifiquen el que ha sigut la pintura de paisatge en el nostre país.
Vint anys fa que ens visita en Josep Maria Solà, vint anys que no ha deixat de sorprendre als seus admiradors.. De nou per tots vosaltres.
Ho tenim tot preparat perque ens hi acompanyeu i us convidem a venir-nos a veure per la inauguració amb la presencia de l’artista que serà el proper divendres dia 6 de desembre a les 8 del vespre.
Sigueu-ne Benvinguts!!
_______________________________________

Con esta exposición la galería se vuelve punto de encuentro de todos los que les gusta la pintura como exaltación de belleza de la naturaleza. Mil pinceladas que se transforman en luz dan a cada obra de este genial artista la fuerza plástica de un realismo extraordinario, que más allá de tópicos, honorífica lo que ha sido la pintura de paisaje en nuestro país.
Veinte años hace que nos visita Josep Maria Solà, veinte años que no ha dejado de sorprender a sus admiradores.. De nuevo por todos vosotros.
Lo tenemos todo preparado para que nos acompañéis y os invitamos a venir a visitarnos en la inauguración con la presencia del artista, será el próximo viernes día 6 de diciembre a las 8 de la tarde. Sed bienvenidos!!!