Opening the new season 2019 with an artist that was born, lives and creates in Blanes is a privilege for our gallery.
Miquel Gelabert exhibits his paintings in New York and his career is long although, in Spain, he is almost unknown.
It was not hard for us to make the decision to display his artworks, as well as choosing a date and showing his paintings in our galley.
The opening will take place on Friday the 25th of January at 8 pm with the presence of the artist.
Be welcome!!
——————————–
Obrir la temporada 2019 amb un artista que ha nascut, viu i crea des de Blanes és un privilegi per la galeria.
En Miquel Gelabert és un artista de món, la seva trajectòria és llarga tot i que per molts és gairebé desconeguda. No ens ha costat gaire prendre la decisió, donar-li unes dates i ensenyar-lo a casa nostra.
Traços llargs amb traços petits es barregen on gairebé la forma del gest és imperceptible, on l’artista busca la subtilesa del moment i ens guia per una drecera on la vista es posa a cercar colors, línies i formes fent-nos gaudir del moment creatiu.
La inauguració serà el proper divendres dia 25 de gener a les 8 del vespre amb la presencia de l’artista.
Durant l’acte sortejarem 2 obres, 1 obra pels clients i Socis del Fons d’Art que assisteixin a l’acte i l’altra pels clients i Socis del Fons d’Art que no hi assisteixin.
Us hi esperem a tots !!
Sigueu-ne Benvinguts !!
—————————————-
Abrir la temporada 2019 con un artista que ha nacido, vive y crea des de Blanes es un privilegio para la galería.
Miquel Gelabert es un artista de mundo, su trayectoria es larga aunque para muchos es casi desconocida. No nos ha costado mucho tomar la decisión, darle unas fechas y enseñarlo en nuestra galeria.
Trazos largos con trazos pequeños se mezclan donde el gesto es imperceptible, donde el artista busca la sutileza del momento y nos guía por un camino donde la vista se pone a buscar colores, líneas y formas haciéndonos disfrutar del momento creativo .
La inauguración será el próximo viernes día 25 de enero a las 8 de la tarde con la presencia del artista.
Durante el acto sortearemos 2 obras, 1 obra para los clientes y Socios del Fondo de Arte que asistan al acto y la otra para los clientes y Socios del Fondo de Arte que no asistan.
Os esperamos a todos !!
Sed Bienvenidos !!